Industria pantofilor cu toc in continua expansiune

Femeile apeleaza la diferite trucuri pentru a-si intensifica frumusetea naturala si nu vorbim aici neaparat despre cosmetice, ele nefiind singurele care pot accentua trasaturile feminime pe care nicio urmasa de-a Evei nu ar trebui sa si le ascunda, indiferent de starea sa de spirit, care e sau nu in tendinta cu soarele zambitor de afara. Spre exemplu, multe femei apeleaza cu incredere la consultantii de vanzari din magazinele mari, care mereu au pantofi cu toc la reducere, atitudinea lor, dupa prima incaltare a pantofilor, inregistrand in mod vizibil o schimbare in bine, tonusul general si starea de spirit fiind adecvate pentru o lady glamorous.

Ati fi tentati sa spuneti, domnilor, ca pentru o femeie nimic nu e mai usor decat sa-si ia pantofi, de toate culorile, toti neaparat pantofi cu toc, insa permiteti-mi sa va creionez framantarile ce o cuprind pe o tanara domnita in momentul in care se afla intr-un magazin online de incaltaminte pentru femei.

„Ce frumos arata, oare vor fi la fel de draguti dupa ce ii voi incalta ? La cat am eu de umblat pe jos, cu toata alergatura zilnica de colo-colo, oare nu ma vor jena, mai ales ca vine prezentarea in fata sefului mare si nu as vrea sa se vada pe fata mea diferite grimase din cauza unei incaltaminte incomode. Hmm, dar sunt cam scumpi acesti pantofi cu toc, oare sa astept pana intra la reduceri ? Dar daca iar nu am noroc si nu prind nici oferte cu pret scazut si dupa aceea nici nu ii mai gasesc, sau, mai rau, nu mai pot sa-mi comand exact marimea mea ? Totusi, a trecut mult timp de cand nu am mai cumparat o pereche de pantofi cu toc eleganti, dar ii am pe cei negri, clasici, iar ei nu m-au dezamagit niciodata, sunt chiar comozi si pot sa-i asortez la orice, insa parca totusi li s-a tocit de tot flecul. Ce e de facut ?!”

Pantofi stiletto negri cu toc inalt

Pret: 229 Ron

Detalii produs

Pe de alta parte, privesc invidioase acele femei care si-ar dori din tot sufletul lor cochet sa poarte o pereche de pantofi cu toc inalt, dar fie nu au posibilitatea, fie constitutia fizica ori diverse afectiuni medicale nu le permit un asemenea lux. Astfel ele privesc si studiaza indelung multitudinea de oportunitati cu care purtatoarele de tocuri au fost binecuvantate. Oricum, nici primele nu se pot plange, in conditiile in care, atenti la nevoile pietei, marii producatori de pantofi de femei cu toc au studiat si au scos la vanzare si pantofi cu toc mic sau potrivit, tocmai pentru a impaca femeile de pretutindeni, fiecare cu particularitatile sale.

Iata asadar o afacere care niciodata nu va duce lipsa de clientela, caci mereu femeile vor prefera o pereche de pantofi cu toc, chiar daca acesta este de fapt o platforma, din pricina careia creste stabilitatea si, deci, purtatoarea va inainta in viata cu miscari gratioase, dar sigure, difiland sub privirile femeilor care si-ar dori sa fie in locul ei. Vanand preturi mici, asteptand rabdatoare oferte si reduceri, fashionistele nu doar ca vor fi mereu in tendinte actuale, ci vor ramane si cu bani pentru frappe-ul de dupa, cand, la terasa, vor chicoti cu prietenele, multumite de inspitatia de care au dat dovada la ultimele sesiuni de shopping.