5 reguli cand alegi pantofi pentru domnisoare de onoare

Casatoria este unul dintre cele mai importante evenimente din viata oricui. Insa nu doar mireasa are o zi deosebita, ci si domnisoarele de onoare. Nu numai ca sunt fericite pentru prietena/sora/verisoara lor, dar trebuie sa o sustina si sa o ajute in toate privintele, in aceasta zi speciala.

Insa, alaturi de importanta prezentei lor la acest eveniment, domnisoarele de onoare au si ele de indeplinit propriul scop, si anume, acela de a arata fantastic in cadrul evenimentului. Desi rochia pe care o vor purta domnisoarele de onoare este, in general, aleasa de catre, sau impreuna cu mireasa, lucrurile stau cu totul diferit in ceea ce priveste alegerea pantofilor.

Asadar, fetelor, fiti pregatite sa va alegeti singure pantofii pe care ii veti purta la urmatoarea nunta la care veti participa in calitate de domnisoare de onoare. In acest sens, venim cu 5 reguli care sa va ajute sa alegeti pantofii potriviti pentru un eveniment atat de important.

  1. Intai rochia, apoi pantofii. Prima regula pe care trebuie sa o urmezi cand stii ca vei fi domnisoara de onoare, este sa astepti intai sa fie aleasa rochia, abia apoi sa alegi pantofii. Este recomandat sa urmezi aceasta regula, deoarece astfel vei putea alege pantofii care sa fie potriviti rochiei tale. Vei alege pantofii in functie de lungimea rochiei pe care o vei purta.

  2. Subtilitatea este cheia succesului. Desi prima tendinta este de a alege pantofi cat mai colorati, este important sa indepartezi acest gand. In schimb, opteaza pentru o pereche de pantofi cat mai simpli si eleganti. Este recomandat sa alegi o culoare nude pentru pantofii tai, iar in cazul in care rochia este neagra, pantofii pot fi si ei negri. Chiar daca, privitor la culoare, pantofii tai vor emana simplicitate si eleganta, poti adauga o nota de senzualitate infatisarii tale, purtand o pereche de pantofi cu varful decupat.

  3. Inaltimea tocului este esentiala. O atentie deosebita in alegerea pantofilor pentru domnisoara de onoare trebuie acordata inaltimii tocului. Este recomandat sa eviti asa-numitele kitten heels, intrucat nu sunt deloc potrivite statutului tau din cadrul unui astfel de eveniment, acestea fiind considerate plictisitoare si usor batranesti, chiar. Insa nici o pereche de pantofi cu toc de peste 10 cm si platforma nu te favorizeaza, intrucat acestea sunt mult prea sexy pentru un astfel de eveniment. In schimb, poti opta pentru o pereche de pantofi ai caror tocuri sa fie intre 7 si 9 cm. Acestia te vor ajuta sa obtii un look elegant si sofisticat, tocmai potrivit pentru o domnisoara de onoare.

  4. Obisnuieste-te cu pantofii alesi, inainte de eveniment. Chiar daca stii sa umbli pe tocuri, este important sa iti obisnuiesti picioarele cu noii tai pantofi, inainte de marele eveniment. Asa cum probabil stii deja, pantofii cu toc nu sunt tocmai cei mai comozi pantofi din lume, astfel ca nu strica sa ii porti putin prin casa, inainte de a-i incalta in ziua nuntii. Vei avea ore intregi de stat in picioare, astfel ca este important sa te obisnuiesti cu pantofii alesi, in loc sa ii porti pentru prima data in ziua cea importanta.

  5. Pantofi comozi pentru dans. Alaturi de mireasa, ziua nuntii va fi una importanta si extrem de solicitanta pentru tine, in calitate de domnisoara de onoare. Insa, odata ce atributiile tale se apropie de final, iar momentul dansului se apropie, este timpul sa fi pregatita cu o pereche de incaltaminte cat mai comoda, care sa iti permita sa te deplasezi si sa dansezi in voie. Acum este timpul sa renunti la pantofii tai cu toc, si sa ii inlocuiesti cu unii cu toc jos, sau chiar fara toc.

Asa cum ai vazut, alegerea pantofilor pentru domnisoarele de onoare este una care implica anumite reguli. Urmeaza-le, si te vei bucura cu siguranta de evenimentul acesta atat de special.