Ce botine si ghete de toamna sa alegem?

Cu toate ca incercam sa tragem cat putem de mult pentru a obtine extra timp de la vara care da semne ca ar vrea sa ne paraseasca, inevitabilul va vini, iar toamna isi va ocupa locul, avertizandu-ne prin trimiterea initiala a ploilor sale caracteristice, care vor determina fashionistele sa ia cu asalt raioanele cu botine dama, spre fericirea consultantilor de vanzari, care vor putea sa-si etaleze priceperea si persuasiunea in finalizarea vanzarilor.

Intreg retail-ul romanesc se pregateste si isi suplimenteaza stocurile pentru valul de cumparatoare interesate de botine dama. Magazinele se straduiesc sa aiba suficiente resurse pentru a satisface gusturile pana si ale celei mai pretentioase cliente. Nu neaparat femeile mofturoase sunt greu de multumit, ci in principal cele nehotarate, care ar lua cu ele acasa vreo 10 cutii de pantofi, dar care cel mai adesea pleaca la fel cum au venit, cu mana goala, dar cu sufletul plin de indoieli, dupa tura prelungita prin magazin neputandu-se decide asupra vreunui item anume.

botine dama negre pone verde 2

In vreme ce multe alte femei, hotarate inca dinainte de a pleca de acasa, stiu exact ce vor, mai ales acum, ca au in ajutor site-urile magazinelor, cataloage virtuale din care sa se inspire si sa se informeze cu privire la marimile disponibile de pantofi de dama, domnisoarele indecise dau de furca nu doar personalului care vine cu numeroase sugestii, dar si celorlalte participante la sesiunule de shopping, caci creeaza o lunga coada la cabina de proba, ceea ce nu e deloc placut, in conditiile in care oricum, pana stai sa ti se aduca numarul tau din depozit, te inghiontesc alte doritoare, care se inghesuie de frica sa nu piarda cumva sansa de a intra in posesia unei perechi de pantofi de dama eleganti.

Imagineaza-ti prima zi de toamna. Ploua. Baltile nu mai pot fi ocolite, caci se gasesc la mai tot pasul. Traficul este infernal, nu poti apela nici macar la vreun taxi, caci se circula tot bara la bara, asa ca te vezi nevoita sa iei orasul la pas, caci nu vrei sa apari la intalnire cu intarziere si sa faci o prima impresie rea, nu-i asa ? Outfit-ul este deja pregatit, de cu o seara inainte ai ales cu multa atentie ceea ce vei purta atunci cand vei iesi la prima intalnire oficiala in calitate de iubita a lui, cel pe care il simpatizai in secret pana mai ieri.

Acum, ca toamna si-a gasit sa isi faca aparitia taman azi, nu aveai cum sa anticipezi, caci cu o zi inainte erau multe grade in termometre si soarele iti daduse suficiente garantii ca vara nu-si va lua prea curand catrafusele. Totusi, pentru ca buna ta prietena te-a avertizat si te-a prevenit ca asa vor sta lucrurile, ai fost suficient de prevazatoare si ti-ai cumparat la momentul potrivit botine dama din piele, iar daca nu ai facut-o, nu e o problema, nici macar daca printul nu si-a facut aparitia.

Tu ia-ti incaltarile potrivite pentru anotimpul ploios si toate celelalte elemente se vor aranja singure intr-un final in puzzle-ul vietii tale.