Bine ati venit la www.etienne.ro ( "SITE" ) , magazinul online oficial al Etienne Solutions SRL. Produsele vândute la www.etienne.ro ( denumit în continuare "SITE" ) sunt vândute si produse de Etienne Solutions SRL , cu sediul social pe strada Str Lacul Bucura nr 45, sector 5, Bucuresti , infiintata in baza legii romane.

PRODUSELE DIN SECTIUNEA SALES NECESITA CONFIRMARE DE STOC TELEFONICA.

IN PERIOADA DE SEZON 01 Martie - 30 Octombrie 2023 procesam doar comenzile achitate integral cu cardul. Pantofii in aceasta perioada se lucreaza strict la comanda.

Drepturi de utilizare

Date companie

 • Etienne Solutions SRL
 • CUI: 33090409
 • Nr. Reg. Comertului: J40/4960/2014
 • Banca: ING, Sucursala Unirii Centrul Vechi
 • Telefon: 0733 609 750
 • Email: contact@etienne.ro

Drepturi de autor

Etienne Solutions SRL beneficiaza de protectia legii drepturilor de autor. Continutul (logo, semne distinctive, imagini, texte, grafica, informatii, produse s.a) prezente pe site-ul web este proprietatea Etienne Solutions si reproducerea pe alte site-uri de catre terti neautorizati este interzisa. Continutul site-ului este protejat de drepturi de autor. Folosirea fara acordul proprietarului se pedepseste in conformitate cu legislatia in vigoare.

Informatii produse, preturi si livrare

Singurele produse oferite spre vanzare de catre Etienne Solutions sunt cele afisate pe site-ul www.etienne.ro sau articole de incaltaminte Made to Measure/Made to Order ce sunt confectionate in functie de preferintele clientilor in ceea ce priveste culoarea pielii, inaltimea tocului, adaugare de accesori sau orice alta modificare adusa modelului.

Cu toate acestea se intelege ca imaginile produselor sunt prezentate cu titlu informativ si pot aparea diferente de culoare si dimensiune in functie de monitorul dvs. (în unele cazuri, ca urmare a browser-ului si monitorului folosit pentru a accesa site-ul si vizualiza imaginile).

Produsele sunt realizate din piele naturala sau materiale sintetice in functie de model. Fiecare produs contine o eticheta cu descrierea materialelor.

Pentru a plasa o comanda pe site, clientul trebuie sa completeze integral formularul de comanda si sa accepte termenii si conditiile.

A. Preturi 

Preturile produselor indicate pe site-ul web sunt afisate cu toate taxele incluse. Orice costuri de livrare sau metode de plata vor fi aduse la cunostinta Clientului prin intermediul site-ului sau prin intermediul acestor conditii.

Ne rezervam drepul de a schimba preturile de vanzare ale produselor prezentate, atunci cand consideram necesar, fara preaviz si va rugam sa verificati pretul actual inainte de a plasa o comanda pe site. 

Sunt acceptate următoarele metode de plată:

 • a. Plata online securizata cu cardul prin partenerul nostru MobilPay.ro
 • b. Plata la livrare ramburs - veti plati contravaloarea comenzii si a transportului (daca e cazul) in momentul primirii coletului de catre reprezentantul firmei de curierat.

In caz de cumparare cu plata online, produsele vor fi expediate numai dupa primirea efectiva a platii.

In cazul comenzilor PERSONALIZATE - Made to order, Made to measure , ne rezervam dreptul de a cere plata in avans.

Etienne Solutions SRL nu stocheaza datele Cardului de Credit ale clientilor.

Preturile anumitor produse pot fi listate cu un pret gresit sau o descriere gresita, din cauza unor erori tehnice sau actualizare de informatii. Etienne Solutions are obligatia de a anunta clientii si sa returneze platile facute in avans (daca este cazul) iar apoi poate anula comanda.

Pot aparea situatii in care lipsa de stocuri de materiale (o anumita culoare de piele, tocuri si alte materiale necesare realizarii produsului) nu permite realizarea produsului. Etienne Solutions va anunta clientul iar in cazul in care acesta nu accepta varianta propusa comanda se va anula.

B. Livrare

Produsele achizitionate vor fi livrare la adresa indicata in comanda de catre Client in termen de 5-7 zile lucratoare de cand Etienne Solutions confirma comanda si primiti emailul de procesare a comenzii. Programul de livrare este de luni pana vineri intre orele 10:00 si 18:00. Etienne Solutions isi rezerva dreptul de a accepta sau de a refuza comenzile din afara Romaniei. 

Din când în când, Etienne Solutions rulează promotii cu transport gratuit . Pentru a fi anuntati prin e-mail va puteti abona la newsletter. Vă rugăm să retineti că promotiile de transport gratuit vor fi aplicate la comanda dumneavoastră pe pagina de finalizare comanda.

Timp de livrare începe din momentul în care o comandă este acceptata si confirmata.

Lucrăm îndeaproape cu partenerul nostru de transport pentru a minimiza timpul de expeditie.

Ne rezervam dreptul de a nu onora comenzile realizate de persoane fizice sau juridice care au efectuat mai mult de un retur in ultimele 12 luni ale anului in curs.

COST DE LIVRARE:

- GRATUIT pentru comenzile cu o valoare mai mare de 650 Ron.

- 18 Ron pentru comenzile cu o valoare mai mica de 650.

La momentul livrarii Clientul este obligat sa verifice:

 • ca numarul de confirmare comanda corespunde numarului afisat pe nota de livrare
 • ca ambalajul este intact, nu este deteriorat sau umed.
 • orice deteriorare a ambalajului si / sau a produsului sau probleme cu nota de livrare trebuie notificata de indata catre Etienne Solutions.

Etienne Solutions nu se face responsabil pentru eventualele intarzieri ce pot aparea in procesul de livrare efectiv, dupa ce coletul a fost predat curieratului.

Politica de returnare

In cazul in care produsul comandat prezinta defectiuni sau nu corespunde cu prezentarea sa, puteti solicita inlocuirea acestuia sau returnarea contravalorii lui in termen de 14 de zile calendaristice de la primirea comenzii.

Potrivit articolului 9 alin. 1 din Ordonanta Guvernului nr. 34 din 12 iunie 2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, aveti dreptul de a va retrage din contractele incheiate la distanta, fara a preciza motivele, in termen de 14 zile de la data la care intrati dumneavoastra sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de dumneavoastra, in posesia fizica a produselor / a ultimului produs.

Pentru a va exercita dreptul de retragere trebuie sa ne informati cu privire la decizia dumneavoastra de a va retrage din prezentul contract, utilizand o declaratie neechivoca transmisa prin e-mail la adresa contact@etienne.ro

Daca va retrageti, vom rambursa contravaloarea produsului comandat, fara intarzieri nejustificate si, in orice caz, nu mai tarziu de 14 de zile de la data primirii produsului returnat. Vom efectua aceasta rambursare intr-un cont bancar transmis de dumneavoastra numai dupa ce produsul retras va ajunge la sediul nostru in ambalajul original, cu etichetele intacte si impreuna cu factura care l-a insotit. Produsele returnate trebuie sa fie in aceeasi conditie ca la primire: fara deteriorari, fara defecte (daca acest lucru nu a fost semnalat deja).

Contravaloarea transportului de retur va fi suportata de cumparator ( client ).

Defectele se semnaleaza in maxim 24h de la primirea coletului prin e-mail pe adresa contact@etienne.ro

Expediati produsele doar prin serviciu de curierat rapid (exclus POSTA ROMANA) la adresa Str Lacul Bucura nr 45, sector 5, Bucuresti , in decurs de maximum 14 zile de la data primirii produsului. Termenul este respectat daca produsele sunt trimise inapoi inainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c), produsele personalizate realizate la comanda (Made to order/Made to measure) pe masura sau lucrate in culori sau texturi diferite decat cele prezentate standard pe site, dupa specificatiile clientului, NU se returneaza.

Este foarte important sa ne lasi cu atentie marimea si masurile piciorului  atunci cand plasezi comanda.

Clientul trebuie sa precizeze pe email informatiile necesare pentru procesarea si aprobarea Returului, dupa cum urmeaza:

 • Data expedierii coletului;
 • Numarul Comenzii;
 • Motivul Returului;
 • Imagine cu defectul sesizat (daca este cazul);
 • Contul IBAN + numele titularului

ATENTIE!: NU se accepta coletele retur cu ramburs sau plata transportului la destinatar.

NU ACCEPTAM RETURURI PRIN POSTA ROMANA!

Marime nepotrivita

Daca este prima data cand comandati produsele Etienne este necesar sa efectuati o masurare corecta. Daca produsul comandat nu ti se potriveste ca marime poate fi inlocuit cu un produs identic, acelasi model si aceleasi detalii, o marime in plus sau in minus.

Returul pentru inlocuirea marimii este acceptat o singura data si trebuie sesizat in termen de 2 zile de la receptia produsului. Orice alta sesizare privind marimea dupa o perioada mai mare de 2 zile lucratoare nu este valida.

Sunt situatii in care ne rezervam dreptul de a refuza inlocuirea produselor comandate care nu se potrivesc ca marime, conform OUG 130/2000 art. 10 lit. c) si/sau OUG 34/2014 art. 16 lit. c).

Retururile pentru marime nepotrivita nu se aplica produselor achizitionate in cadrul promotiilor desfasurate pe site-ul etienne.ro sau pe pagina oficiala de Facebook Etienne Solutions - Atelierul de pantofi la comanda.

NOTA: Nu se inlocuiesc produse dintr-un model cu produse din alt model.
NOTA: Nu se accepta retururile repetate pentru marime nepotrivita.

Va rugam sa aveti in vedere faptul ca sunteti responsabili de masuratorile pe care ni le trimiteti, de aceea acordati atentie si masurati ambele picioare pentru a nu aparea diferente.

Pentru informatii suplimentare referitor la alegerea marimii corecte va rugam sa ne contactati telefonic 0733 609 750 sau vizitand pagina dedicata GHID MARIME

Garantie

Fiecare produs comercializat de Etienne Solutions SRL este acoperit de o garantie de conformitate conform prevederilor legale cu Legea 449/2003 si O.G. 21/1992. si de o garantie de 30 de zile de la achizitionare. Clientul trebuie sa pastreze factura sau chitanta de plata impreuna cu nota de livrare iar in cazul in care se doreste returnarea produsului, acesta trebuie sa fie in ambalajul original.

Garantia se aplica cu conditia ca produsul in cauza sa fie folosit in mod corect in conformitate cu utilizarea prevazuta in instructiunile de utilizare si intretinere a produsului.

Daca produsul sufera deteriorari nejustificate pe parcusul perioadei de garantie, acesta va fi inlocuit gratuit cu un alt produs identic. Daca produsul nu mai este disponibil pentru inlocuire, va fi inlocuit cu un produs cu caracteristici similare

Etienne Solutions nu vinde produse second-hand, produse defecte sau produse de o calitate mai scăzută decât standardele de piată corespunzătoare. Produsele sunt realizate manual in atelierul nostru.

Politica de condifentialitate

Etienne Solutions SRL colecteaza date cu caracter personal numai cu acordul voluntar al Clientului, in urmatoarele scopuri:

 • validarea, expedierea si facturarea comenzilor catre acesta;
 • rezolvarea anularilor sau a problemelor de orice natura referitoare la o comanda si la produsele achizitionate de catre acesta;
 • pentru a asigura accesul acestuia la serviciu;
 • contactarea acestuia, la cererea sa voluntara;
 • contactarea acestuia, in chestiuni de Relatii cu Clientii;

Etienne Solutions SRLnu va vinde, inchiria sau distribui informatiile colectate.
In orice moment puteti modifica sau sterge din baza noastra de date informatiile pe care ni le-ati oferit. Daca doriti sa modificati datele dumneavoastra personale aflate in posesia noastra, va rugam sa ne contactati prin telefon la numarul 0733 609 750.

Citeste mai multe despre Politica de confidentialitate pentru a afla cum prelucram datele personale.

Card Cadou

 • Cardul cadou se foloseste exclusiv pe site-ul nostru www.etienne.ro. 
 • Codul de voucher este trimis pe adresa de email a destinatarului.
 • are o valabilitate de 12 luni.
 • poate fi folosit pentru o singura comanda..
 • nu poate fi folosit pentru a cumpara alte Carduri Cadou.
 • nu pot fi schimbate cu bani.
 • comenzile plasate cu voucher cadou pot fi returnate. In caz de retur o sa primiti din nou un cod cu valoarea cardului de cadou folosit.
 • nu suntem raspunzatori pentru codurile de vouchere furate sau care sunt expediate din greseala la o alta adresa de email.
 • ne asumam dreptul de a refuza comenzile cu Carduri Cadou care par sa fie invalide, frauduloase sau voucher duplicat

Cookies

Cookie-urile sunt portiunile de date stocate de browser-ul pe hard disk-ul computerului. Etienne.ro foloseste cookie-uri pentru scopuri statistice si pentru a va indetifica  atunci când vizitati site-ul. Cookie-urile noastre nu contin date cu caracter personal  care ar putea permite hackerilor să obtină informatii cu privire la siguranta datelor dvs. Cu toate acestea, puteti să vă decideti să modificati setările browser-ului pentru a nu accepta cookie-uri. Puteti vizita site-ul etienne.ro si să faceti cumparaturi. Singurul dezavantaj ar putea fi intampinarea de restrictii când se efectuează anumite operatiuni.

În timp ce vizitati www.etienne.ro, cookie-urile de publicitate sunt plasate pe calculatorul dumneavoastră pentru a sti despre interesele tale. Partenerii nostri de publicitate ne permit să va aratam reclame pe alte site-uri, datorită retargeting-ului, bazat pe interactiunea anterioara cu etienne.ro . Tehnicile folosite de partenerii nostri nu colectează informatii personale cum ar fi numele, adresa de e-mail, adresa postală, sau numărul de telefon 0733 609 750

Citeste mai multe despre Politica Cookies pentru a afla ce informatii prelucram cu ajutorul lor.

Dispozitii finale

Administratorul site-ului www.etienne.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord sau al site-ului, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori".  

Etienne Solutions SRL nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui Membru/Client care utilizeaza Siteul sau Continutul, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.