Pantofi online pentru femei de cariera

Femeia zilelor noastre este o dualitate exceptionala. De fapt, aceeasi fiinta insumeaza 3-4 femei, fiecare cu propriile-i particularitati ce se activeaza in functie de contextul situational in care se afla omniprezenta EA, femeia.

Sotie pentru partenerul de viata, mama a copiilor acestuia, femeia activa din secolul nostru stie ca trebuie sa se ocupe si de sine, sa-si intocmeasca un portofoliu suficient de prezentabil pentru a-si croi nu doar o cariera, ci si un drum in viata, care nu va fi deloc anosta pentru purtatoarea de tocuri. Tocmai pentru ca are atat de multe sarcini de dus la indeplinire pana la finele zilei, femeia secolului XXI a inteles ca are un mare aliat in vastul internet, prin intermediul caruia, la doar cateva click-uri distanta, poate intra in posesia unor pantofi online gasiti, care sa ii confere increderea in sine de care are atat de multa nevoie pentru a face fata provocarilor zilnice.

pantofi stiletto rosii lac

 

Femeia nu reuseste sa se imparta intr-atatea locuri precum si-ar dori. Daca ar putea dobandi o superputere, cu siguranta clonarea concomitenta ar fi aceea, caci in felul acesta si-ar putea lasa si copiii la gradinita si sa ajunga la timp la sedintele matinale, care mereu o pun in incurcatura si o determina sa se roage de soacra-sa pentru a veghea asupra celor mici in locul ei, lucru care-i displace enorm, dar daca vrea sa-si permita luxul de a-si cumpara pantofi online indiferent de zerourile afisate la coada pretului, trebuie sa se duca zilnic la job-ul care plateste pentru vacantele in tari exotice ale familiei sale. Noroc cu sotul sau, care o ajuta si o sprijina, ca daca ar fi dupa socrii ei, ar trebui sa se inchida in bucatarie si sa aiba cratita drept expansiune naturala a mainii, dar el, dragul ei drag, mereu i-a fost alaturi si a motivat-o sa obtina toate promovarile cu care acum se poate lauda intr-un timp record.

La birou pe nimeni nu intereseaza ca cel mic e acasa si urla ca din gura de sarpe ca vrea la mami. Ea, mami, nu poate sa zboare din firma, nu acum, cand gradinita aia privata costa atat de mult, nu cand planuiesc sa-i faca un fratior. El e mic, nu intelege, dar vede si ea cum se destrama cariera la care ai lucrat atat de mult daca stai pe bara mai mult de 2 ani, cat prevede concediul legal de maternitate. Pana atunci, mofturile ei lunare sunt acele perechi de pantofi pe care adesea nici nu mai apuca sa ii poarte, caci de la munca acasa prefera sa ia balerinii comozi pe care ii are mereu intr-o plasuta in portbagaj pentru momentele in care spera sa scape mai repede de la job si sa-l suprinda pe cel mic in parc, la nisip. Cu toate ca inca nu a reusit, anticipat, ea vaneaza pantofi la fel de comozi, cu care sa se poata strecura macar in pauza de pranz pentru o mica si scurta sesiune de alintaturi in compania sufletelului ei drag si scump, puiul ei.