Ce balerini purtam toamna

Cum toamna ne surade de dupa colt, iar vara nu pare sa ne mai fie aliata pentru prea multa vreme de acum incolo, e cazul sa scoateti la iveala acele perechi de balerini pe care le-ati cam neglijat in favoarea sandalelor. Cum temperaturile au scazut in ultima perioada si nu se mai pune problema de slapi si saboti, indicat ar fi sa intrati cu gratie in noul anotimp si sa incepeti prin difilarea cu o pereche de balerini cu varf ascutit negri, pentru a va demonstra inca o data bunul gust de fashionista, dar si eleganta care va caracterizeaza si de care ati dat dovada pana in prezent.

Daca tot vine toamna, cu ale ei tonuri de auriu si aramiu, puteti totdata opta si pentru balerini animal print. Pe langa faptul ca nu au toc, deci va rapidizeaza din start drumurile, sunt fi foarte chic, in conditiile in care sunt rezistenti la traficul orasului, cu ale sale eventuale mici incidente, care, mascate fiind de print-ul de pe balerini, vor putea cu usurinta trece neobservate. Aceste incaltari sunt pentru femeile sigure pe ele, care sunt constiente de atuurile pe care le au si pe care nu se sfiesc sa le afiseze, maximizandu-si astfel sansele unei zile reusite. De asemenea, femeile ocupate, care sunt plecate de dimineata de acasa si seara vor sa se relaxeze la o terasa cu prietenii, pot opta si ele pentru genul acesta de mocasini de dama, caci odata cu lasarea serii, animal print-ul se incadreaza perfect in peisaj si in context.

balerini-nude-5

Balerini ascutiti nude  189Ron.

 

Pentru domnisoarele care nu vor sa iasa din tipare, deci care prefera sa fie prudente si sa aiba in acest fel garantia ca nu au cum sa dea gres, atunci recomandarea noastra este o pereche de balerini bej. Indiferent de materialul din care sunt confectionati, preferabil balerini din piele naturala, acestia nu trebuie sa lipseasca din sifonierul unei tinere domnite care doreste sa-si asigure niste aparitii memorabile in public. Bineinteles, cercul de prieteni o va aprecia pentru ideile pe care le pune in practica atunci cand isi asorteaza tinutele, dar mai ales pentru libertatea de miscare pe care acestea i-o confera, in vreme ce personale din exterior o vor invidia, o vor studia in speranta ca ii vor descoperi secretul unei naturaleti atat de seducatoare precum cea pe care o arboreaza ea, purtatoarea de balerini.

balerini-piele-lac-bej-3

Daca va faceti griji e zilele ploioase, pe care toamna inevitabil ni le va aduce in rutina de zi cu zi, aflati ca avem o solutie salvatoare: balerini cu bareta, conferindu-va astfel un supliment de stabilitate, datorat tocmai acestui mic detaliu care, veti vedea, este cel care conteaza si care va face piciorul sa se simta in largul sau. Daca inca inca nu ati avut sansa de a va convinge, sau daca preferati sa mergeti la sigur, atunci urmati-ne sfatul si incercati balerini cu bareta pe glezna, in felul acesta nu doar talpa piciorului va fi asigurata, ci toata partea inferioara a piciorului. Avand asa ceva in picioare, veti fi pregatita pentru toate demersurile pe care v-ati propus sa le duceti la indeplinire pe ordinea de zi.