Vine toamna – cum ai grija de picioarele tale ?

Probabil ai avut si tu o tresarire zilele astea cand ai coborat din masina si ai fost intampinata de raceala de pe asfalt, nu-i asa ?! Ti-ai fi dorit atunci sa fi fost suficient de inspitata incat sa nu-ti iei sandale, ci o pereche de balerini comozi, in care nu doar sa-ti respire piciorul, dar care sa iti confere si suficienta stabilitate pentru toate drumurile pe care le aveai planificate pentru ziua respectiva. Pacat ca nu iti asculti instinctele si inca visezi la vara care ti-a dat toate semnele ca nu are de gand sa se mai intoarca prea curand. De ce te indoiesti de tine, de ce traiesti cu falsa impresia ca o pereche de balerini cu fundita sunt doar pentru pustoaice, iar acum, ca te-ai pseudomaturizat, nu iti sta bine in tinuta ta office cu balerini cu bareta pe glezna ?!

balerini-albi-cu-bareta-4_1

Comanda aici:

Balerini albi cu bareta pe glezna

Oricat ai incerca sa fii de rationala, tot nu vei reusi, cel putin nu din prima, caci talpile tale sunt obisnuite cu sandalele comode pe care le-ai prins la reducere anul asta pe etienne.ro, dar acum, ca a venit toamna, totusi, trebuie sa te feresti de falsele surasuri ale soarelui inselator si sa incerci sa iti stabilizezi temperatura din zona picioarelor cu o pereche de pantofi oxford cu platforma. Nu, acest model de pantofi cu toc nu sunt deloc batranesti, deci scoate-ti din cap ideea cum ca beneficiarii acestora ar fi doar persoanele in varsta sau cele ce au afectiuni fizice. Daca te ingrijesti din timp de laba piciorului tau, tu tie, peste ani, vei ajunge sa iti multumesti si sa te feliciti de faptul c-ai dat dovada de multa chibzuinta. Nimeni nu zice ca o pereche de mocasini de dama nu trebuie sa arate cat mai chic si mai modern, insa, nu uita, inainte de toate, sanatatea ta este cea mai de pret, asa ca asigura-te ca ai grija de care ea are nevoie pentru a-ti fi alaturi atunci cand ai nevoie, deci ca nu te lasa la greu, sfarsind imbolnavita si cu regrete ca n-ai facut ceea ce puteai si trebuia atunci cand a fost momentul potrivit.

DSC_0950

 

Nu e cazul sa iti scoti cizmele la purtate, nu inca, sau cel putin nu inainte de a apuca sa-ti etalezi noile perechi de balerini din piele naturala, caci dupa, atunci cand toaman isi va intra pe deplin in drepturi, iti va parea rau, ca nu ai apucat sa fii cat mai lejera atunci cand ai avut ocazia. Este suficient timp sa porti incaltaminte groasa pentru temperaturile scazute, asa ca acum continua sa te bucuri de simplitatea elegantei date de balerini pentru femei sezuale, dar cu un mers ce emana siguranta.

Poate ai fost mult prea ocupata zilele astea pentru a-ti incropi in minte o garderoba pentru saptamana ce te asteapta, dar nu e nicio problema, tine o pereche de balerini negri la indemana, chiar la iesirea din casa si vei vedea ca ii vei asorta aproape din mers, indiferent ca vorbim de balerini de lac sau clasici, ori de balerini cu varf ascutit sau balerini cu bot rotund.