Pantofi de mireasa – surpriza perfecta pentru viitoarea sotie

Pregatirile pentru nunta pot fi extrem de solicitante pentru miri, nu doar fizic, dar mai ales psihic, in conditiile in care un eveniment de o asemenea amploare necesita luni intregi de calcule, de imaginat scenarii care sa puna viitoarea familie intr-o imagine cat mai buna posibila.

Pentur ca mireasa a visat inca de mica la ziua in care isi va oficializa relatia, ea este cea mai panicata in aceste zile, adesea uitam sau cumparandu-si chiar pe ultima suta de metri pantofi de mireasa, ocazie cu care inevitabil va realiza totodata ca a mai uitat si alte detalii minore, dar care pentru ea par a conta enorm in momentul respectiv.

Pentru a nu declansa stresul emotional, incercati sa aveti un buton de panica, astfel incat sa va autoinduceti un relativ calm chiar si in momentele stresante. Dragi miresici, daca nu reusiti singure acest exercitiu de echilibristica mentala, nu va rusinati si spuneti-le partenerilor vostri ca aveti nevoie de ei pentru a va ajuta sa treceti peste acest blocaj emotional. Cu siguranta impreuna veti gasi rezolvati, sau cel putin variante alternative de comutare a gandurilor daunatoare, care v-ar putea impiedica sa vedeti ca situatia, per ansamblu, nu este atat de sumbra precum vi se pare.

pantofi dama eveniment

Click aici pentru comanda

In calitate de mire, dupa ce toate aspectele importante ale nuntii au fost puse la punct, nu e cazul sa iti imaginezi ca responsabilitatile tale s-au terminat si ca te poti culca linistit pe o ureche. In niciun caz. Daca esti suficient de reational, vei constientiza singur ca abia acum incepe cu adevarat proba finala, in care esti mereu in competitie cu timpul, avand totodata in echipa ta si o mireasa panicata, mofturoasa si cu dese schimbari de personalitate cu care inevitabil va trebui sa te confrunti. Pentru a o imbuna, nu te panica, vei putea recurge la tertipuri, cum ar fi cadourile, mai ales ca acum le vei putea alege pe cele tematice, cum ar fi o pereche de pantofi de mireasa sau de balerini, care pot fi nu doar albi, clasici, putand opta si pentru un detaliu mai indraznet, cum ar fi pantofi de mireasa rosii. Ce zici ? Nu-i asa ca ai scapa ieftin, unde mai pui la socoteala si faptul ca o vei impresiona pentru ca te-ai gandit la ea, dar si ca i-ai facut un mare serviciu cautand in locul ei un item din vestimentatia pe care o va purta in ziua cea mare.

Daca va ingrijorati ca ati putea da gres cu un astfel de cadou pentru viitoarea dvs. mireasa si anume pantofii fie ei clasici, fie moderni, cu diverse imprimeuri sau pietricele, nu trebuie sa inrati in panica. De ce? Pentru ca nicio femeie nu are vreodata suficiente perechi de pantofi, motiv pentru care, in cazul in care scenariul dvs. negativ se adevereste, nu va fi o reala problema, caci pantofii respectivi tot –au purta pana la urma, chiar daca cu alta ocazie, nu cea a nuntii dvs. in felul acesta v-ati asigura ca cel putin pentru viitorul apropiat pantofii nu vor mai sta in calea fericirii dvs. si nici nu va vor mai da batai de cap ori discutii cu sotia dvs.

balerini de mireasa