Afla motivele pentru care femeile prefera balerini comozi

„- Daca esti femeie, neaparat trebuie sa porti fuste. Fuste si pantofi cu toc. Platformele sunt pentru femeile nesigure pe ele, asa ca toc, toc cui de preferat. Pantofi cu toc atat de inalt, incat sa transmita indirect faptul ca ai standarde inalte, pentru care orice individ care vrea sa-ti intre in gratii sa constientizeze ca trebuie sa lupte, eventual cu morile de vand, asa incat sa aiba impresia ca i se face un real favor si doar pentru ca are sansa ca, la un moment dat, candva, intr-un viitor incert, sa poarte o conversatie cu tine. Daca porti balerini inseamna ca esti o casnica, ce nu stie altceva decat sa fuga de la gradinita la piata si inapoi direct in bucatarie, intre oale…”

Balerini argintii cu bareta pe glezna

Pret: 190 Ron

Vezi produs

O femeie rautacioasa si inveninata de propriile-i limitari ar fi capabila sa afirme toate cele de mai sus si inca multe pe deasupra. Ea nu va intelege niciodata ca poti fi o femeie de cariera si daca vorbesti de pe tocuri de 12, la fel cum poti sa iti faci cunoscuta opinia, fara a o impune grosolan, chiar daca din cauza tocurilor incomode ai mereu pe bancheta din spate o pereche de balerini pentru schimb. Lungimea tocului nu este direct proportionala cu continuitatea succesului, nici in viata profesionala, nici in cea personala. Asa cum, cu chiu cu vai, aproape am scapat in intregime de conceptia eronata si invechita cum ca femeia isi are locul la cratita si eventual in imadiata apropiere a chiuvetei din bucatarie, la fel trebuie sa intelegem ca succesul nu este intotdeauna asociat doar cu o tinuta rigida, office, care sa lase impresie de masinism si de raceala interioara. Daca observati lumea „buna”, cum ar zice batranii nostri, din ce in ce mai multi noi antreprenori sunt oameni neconventionali, care incearca nu doar sa inoveze piata domeniului lor de interes, dar si sa iasa din tipare, astfel incat nu ne vom minuna ca acum 2-3 decenii daca chiar in sala de judecata o tanara avocata va pleda si de sub roba i se vor vedea varfurile de la balerini si nu tocul cui.

Ai nascut si inca nu ti-ai recapatat stabilitatea cu care erai atat de obisnuita inainte de marele eveniment din viata ta? Nu e nicio problema, corpul tau inca se acomodeaza cu noul statut, cel de mamica, iar copilasul tau incearca si el sa se integreze in viata voastrade familie, doar ca trebuie sa te astepti la tot felul de provocari, la care poate inca nici nu te-ai gandit, mai ales de cand va incepe sa faca primii pasi, asa ca tu fii de pe acum pregatita si asigura-te ca ai o pereche de balerini comozi, care sa-ti permita sa faci miscare foarte degajata, asa incat sa poti alerga in voie dupa prichindelul tau.

Inca tatonezi cu lumea femeilor mature? Nu te panica, fiecare dintre noi am fost mai intai de toate domnisoare si abia ulterior ne-am „feminizat”, iar unele dintre noi inca se lupta sa ajunga la acest stadiu, asa ca nu te rusina daca preferi sa umbli pe balerini in detrimentul pantofilor cu toc inalt. Intai de toate, asigura-te ca ti-ai format o atitudine, pe care sa o completezi cu mici trucuri feminine, cum ar fi tocurile, dar pana atunci lucreaza la personalitatea ta, la modul propriu cu care te prezinti in societate si abia la final sa te preocupe inaltimea pantofilor tai.