Personalizeaza-ti o pereche de pantofi de mireasa la comanda din piele naturala pentru nunta ta de vis. Impreuna vom reusi sa iti punem ideile in practica la un pret corect de producator.

Alegerea unei perechi de pantofi de mireasa

Culorile nu-ti vor da mare bataie de cap, poti alege dintre nuante de alb, bej sau ivoire, in functie de culoarea rochiei si preferintele personale. Nu acelasi lucru se poate spune despre forma pantofilor, iar felul in care te simti in ei este de o importanta mai mare decat in cazul altor pantofi. Nu uita: vei petrece cateva ore bune purtandu-i si cel mai probabil vei ajunge sa dansezi in ei, asa ca alege o forma si inaltime a tocului cu care esti obisnuita. Modelul de varf este deosebit de important, pentru ca deseori este cea mai vizibila parte a unor pantofi de mireasa.

Poti opta pentru un model mai inchis, daca ai nunta in primavara sau toamna, ori pentru un pantof cu bareta, sau sandale de mireasa, pentru nuntile de vara. Modelele simple pe care ti le propunem alungesc orice picior si pot fi purtati si ulterior, cu alte ocazii. Daca te hotarasti mai greu sau pur si simplu nu vrei sa iei singura o decizie atat de importanta, cere sfatul consilierilor nostri!

Fa-ti o pereche de pantofi de mireasa la comanda

Personalizeaza-ti pantofii de mireasa cu diferite insertii cum ar fi funde sau catarame o poti comanda online si vei fi cu siguranta o mireasa speciala.Daca tocurile iti ridica probleme poti opta si pentru o pereche de balerini de mireasa

Alegerea ta este cea mai importanta, pentru ca tu esti cea mai importanta!