Cum sa economisim bani cumparand pantofi ieftini

Nimeni nu poate fi mai priceput la probabilitati decat o femeie care vaneaza de ceva timp reducerile de sezon. Uneori chiar si cu un pix in mana si o foaie la indemana, distinsa doamna transformata astfel in aprig matematician calculeaza cum ar fi mai bine pentru dansa atunci cand va merge la cumparaturile propriu-zise, asa incat sa reuseasca printr-o simpla pereche de pantofi ieftini sa creeze un outfit senzational, care nu doar sa se asorteze cu incaltarile, dar care sa le si puna in evidenta, starnind astfel invidia cerorlalte surate, carora in niciun caz nu le va zice adevaratul pret al noilor sai pantofi.

Daca stii sa calculezi momentul oportun pentru a scoste cardul la bataie, atunci poti sa te declari nu doar o fashionista inraita, care bifeaza toate tinutele moderne pe lista ei de cumparaturi la reduceri, dar si o femeie cu stil, care poate dintr-o singura ochire sa recunoasca o pereche de pantofi ieftini, pe care nu trebuie date sume exorbitante daca ei se pot gasi si la magazine mai multi renumite, dar cu preturi mai accesibile tuturor bugetelor.

Pantofi STILETTO NEGRI

Pret: 189 Ron

Detalii produs

Pantofii sclipitori, care au pret si mai batator la ochi, nu au cum sa nu fie remarcati de orice impatimita intr-ale incaltarilor. Aceasta va fi capabila de unele sacrificii pe care barbatii le-ar putea in deradere doar pentru a-si permite incaltamintea respectiva. Asa sunt acele femei care trebuie sa aiba un anumit pantof, de indata ce el a fost expus la raft. Tipologia aceasta feminina nici nu va sta sa rationeze si sa se autoconvinga de faptul ca aceeasi pantofi vor fi peste 2-3 saptamani la fel de aspectuosi, doar ca vor fi catalogati drept pantofi ieftini de snoabele care umbla doar dupa firma si etichet, mai putin dupa incaltamintea comoda, practica si utila, care se poate adapta zilnic, in functie de context.

Nu intotdeauna pantofii cu preturi piperate sunt la fel de buni. Chiar daca se spune ca mai bine dai un ban, dar stii ca-l dai bine achizitionand doar pantofi de firma, multi clienti s-au declarat pacaliti pentru ca s-au lasat orbiti de notorietatea firmei, nu toate modelele fiind la fel de promitatoare precum in reclamele menita sa atraga si sa fidelizeze clientela deja formata in jurul pantofilor de firma. La fel de bine pot fi chiar mai rentabili acei pantofi ieftini care la prima vedere nu promit foarte multe, dar care, mai apoi, in timp, dupa repetate utilizari, se dovedesc a fi o adevarata investitie, una chiar pe cinste, in conditiile in care, daca initial nu ti-ar fi parut rau si daca se stricau rapid, suma platita fiind una modica, vei fi profund si frumos surprinsa cand vei constata ca nu doar ca s-au ridicat la asteptarile tale, dar ca ti le-au si intrecut cu brio.

Asadar, putem concluziona ca nu trebuie sa ne lasam absorbite de mirajul tentant al reclamelor atent selectionate in vederea cresterii cifrei de afaceri a unei anumite case de moda. Pentru fashioniste piata de desfacere este una intr-o continua expansiune, deci noi teritorii pentru pantofi ieftini se vor gasi mereu, dorinta de achizie putand fi satisfacuta in tot felul de noi locuri nebanuite. Pentru asta utilizati la maximum internetul si fiti la curent cu tonele de promotii existente mai ales acum, la final de sezon. Succes si mutla bafta in gasirea perechii de pantofi ieftini care sa se potriveasca de minune tinutelor dvs. extravagante si unice !