Ce Pantofi de Ocazie Purtam in Acest Final de An?

In viata fiecarei femei, exista numeroase ocazii speciale. Pe langa acestea, sunt si bine-cunoscutele ocazii de sezon, asa cum sunt diversele sarbatori sau evenimente pe care le sarbatorim toti. Acum, cand anul se apropie de final, este momentul sa ne pregatim pentru ocaziile speciale care urmeaza, astfel precum sunt Craciunul si Anul Nou.

Ca si in fiecare an, si acum este timpul sa te gandesti la achizitionarea unor pantofi de ocazie pe care sa ii asortezi tinutei tale pe care o vei aborda la diversele evenimente la care urmeaza sa participi in acest final de an.

In materie de pantofi, anul acesta a fost unul deosebit de interesant, putem spune, in special datorita culorilor indraznete pe care ni le-a oferit in alegerea incaltamintei. Iata, asadar, ca nici finalul de an nu ne dezamageste in acest sens, oferindu-ne in continuare posibilitatea de a ne evidentia tinuta de ocazie cu o pereche de pantofi in diverse culori fermecatoare.

pantofi-stiletto-bordeaux-1_1

Indiferent ca iti doresti o pereche de pantofi cu toc mic, sau optezi pentru o pereche de pantofi cu toc inalt, varietatea este mare, oferindu-ti astfel posibilitatea de a gasi cu usurinta o pereche de pantofi pe care sa ii porti la ocaziile din acest sezon. De asemenea, alegerea iti apartine si in ceea ce priveste materialul, astfel ca poti opta pentru pantofi din piele intoarsa, piele naturala sau din piele lacuita. In acest sens, este recomandat sa optezi pentru varianta care este cea mai potrivita cu tinuta pe care o vei afisa la ocaziile ce urmeaza.

Culorile disponibile sunt si ele variate, iar in aceasta privinta, cea mai buna recomandare este sa alegi pantofii intr-o culoare care sa obtina efectul pe care il doresti pentru tinuta ta. Dintre preferatele acestui sezon fac parte culorile puternice si indraznete, care denota nu doar eleganta, ci si incredere si o personalitate puternica.

Daca esti o persoana indrazneata, careia ii place sa iasa in evidenta cu un stil desavarsit si stralucitor, poti opta pentru o pereche de pantofi aurii de ocazie. Acestia ofera un plus de eleganta si rafinament oricarei tinute, completand de asemenea stralucirea necesara ocaziilor speciale.

Pantofi eleganti stiletto aurii pentru ocazii

Tot pentru un stil rafinat, o optiune eleganta si fermecatoare o constituie o pereche de pantofi argintii de ocazie. Acestia iti asigura stralucirea, fara a iesi insa in evidenta cu o culoare puternica. Argintiul este potrivit evenimentelor speciale, adaugand un plus de rafinament si un stil desavarsit unei rochii de seara, spre exemplu.

pantofi-argintii

In cazul in care esti o femeie cu o personalitate puternica si increzatoare, si iti place sa atragi privirile, o pereche de pantofi de ocazie rosii sunt alegerea perfecta pentru ocaziile speciale din acest final de an. Culoarea rosie denota senzualitate si feminitate, astfel ca pantofii de aceasta culoare completeaza cu succes orice tinuta de ocazie. Purtand astfel de pantofi, nu poti trece neobservata, indiferent de evenimentul la care participi.

pantofi-cu-toc-mic-rosii-5

Daca doresti sa obtii o eleganta aparte, mentinand un stil clasic, feminin si oarecum sobru, alege sa iti completezi tinuta cu o pereche de pantofi de ocazie negri. Acestia sunt mereu in trend, datorita farmecului lor. Asa cum probabil stii si tu, negrul este una dintre preferintele oricarei femei, intrucat poate fi cu usurinta asortat la orice tinuta sau ocazie, fara sa atraga prea mult atentia. Totusi, chiar fiind o culoare sobra, negrul este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru pantofii de ocazie, intrucat iti ofera posibilitatea de a-i asorta la orice si de a-i purta la diverse evenimente, fara a afecta in mod negativ aspectul tau general.

Pantofii potriviti ocaziilor speciale din acest final de an sunt variati, astfel ca poti alege in functie de culoarea pe care o preferi, de textura, material si de design. Cu putina imaginatie si indrazneala, poti sa obtii pantofi realizati la comanda, pentru a fi unica si a te simti deosebit la orice eveniment vei participa.